Meistä

Hei.

Olemme yrittäjäpariskunta Etelä-Karjalasta ja valmistamme itse erilaisia käsitöitä, joita myymme täällä verkkokaupassamme. Kaikki tuotteemme ovat uniikkeja taideteoksia. Valmistamme mm. asusteita, huovutettuja koristeita, koruja, unisieppareita, neulomuksia, puisia tauluja, kortteja jne. Toisinaan myös pakkaamme tuotteet autoon ja myymme markkinoilla, toreilla ja messuilla. Tällöin suljemme verkkokaupan väliaikaisesti välttääksemme päällekkäismyyntiä.

Tykkäämme luonnosta ja eläimistä, siispä ekologisuus ja eettisyys on tuotteissamme avainasemassa. Meillä itsellämme on mm. kanoja, kalkkunoita, kyyhkysiä, myskiankkoja ja riikinkukkoja. Hyödynnämme teoksissamme jonkin verran materiaaleja omista eläimistämme sekä luonnosta. Esim. unisieppareissa käytetyt sulat ovat kaikki meidän lintuystäviltämme luonnollisesti pudonneita maasta poimittuja sulkia. Mainitsemme aina tuotteen kohdalla minkä eläimen materiaalia siinä on käytetty. Teemme yhteistyötä paikallisen Lohionginta Korpikeidas Oy:n kanssa, josta saamme mm. alpakan villaa. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta joitakin tuotteitamme on myynnissä Korpikeitaan kahviossa.

Teemme myös jonkin verran ns. ” tuunaustöitä” eli annamme vanhoille esineille uuden elämän korjaamalla, maalaamalla sekä koristelemalla ne uudenlaiseen ilmeeseen.

Harakanvarpaat Oy löytyy myös Instagramista ja Facebookista.

Eläinystäviemme puuhia pääset seuraamaan Instagramissa @tipitiitinen.

Ystävällisin Terveisin: Mika & Noora